banner



Ne Demek Süngü : Rüyada savaÅŸ görmek savaÅŸmak ve savaÅŸa gitmek ne demek / Süngü ne demek, tdk sözlük .

Sungu nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! English turkish online dictionary tureng, translate words and terms with different pronunciation options. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah: Türk dil kurumu süngü ile ilgili gerekli bilgilendirme açıklamasında bulunmuştur. Bayonet süngü pink delmek (süngü ile) cold steel .

Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah: Rüyada savaÅŸ görmek savaÅŸmak ve savaÅŸa gitmek ne demek
Rüyada savaş görmek savaşmak ve savaşa gitmek ne demek from islamiruyalar.org
Süngü ne demek, tdk sözlük . Türk dil kurumu süngü ile ilgili gerekli bilgilendirme açıklamasında bulunmuştur. English turkish online dictionary tureng, translate words and terms with different pronunciation options. Bayonet süngü pink delmek (süngü ile) cold steel . } süngü;ilkel savaşçıların kullandığı bir mızraktır. · isıtma kazanında kömürün karıştırılmasını . Eski türkçe süŋüg sözcüğünden evrilmiştir. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah:

Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah:

(silahlar) tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah, bayonet, kasatura. Sungu nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah: Süngü kelimesi tarihte bilinen ilk kez süŋüg mızrak orhun yazıtları (735) : English turkish online dictionary tureng, translate words and terms with different pronunciation options. Askerde piyade tüfeği denilen silahin ucuna (namlusuna) takilan kesici ve delici . Süngü (belirtme hâli süngüyü, çoğulu süngüler). Süngü sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce . Türk dil kurumu süngü ile ilgili gerekli bilgilendirme açıklamasında bulunmuştur. } süngü;ilkel savaşçıların kullandığı bir mızraktır. Bu sayfada süngü nedir süngü ne demek süngü ile ilgili sözler cümleler bulmaca. Eski türkçe süŋüg sözcüğünden evrilmiştir. Süngü ne demek, tdk sözlük .

Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah: English turkish online dictionary tureng, translate words and terms with different pronunciation options. Süngü sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce . Sungu nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Eski türkçe süŋüg sözcüğünden evrilmiştir.

Süngü (belirtme hâli süngüyü, çoğulu süngüler). Rüyada savaÅŸ görmek savaÅŸmak ve savaÅŸa gitmek ne demek
Rüyada savaş görmek savaşmak ve savaşa gitmek ne demek from islamiruyalar.org
Eski türkçe süŋüg sözcüğünden evrilmiştir. Süngü (belirtme hâli süngüyü, çoğulu süngüler). Sungu nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Kargının bir üst seviyesi de denilebilir.(silah) kasaturanın tüfek ucuna sabitlenmiş hali.silahın . Süngü kelimesi tarihte bilinen ilk kez süŋüg mızrak orhun yazıtları (735) : English turkish online dictionary tureng, translate words and terms with different pronunciation options. · isıtma kazanında kömürün karıştırılmasını . } süngü;ilkel savaşçıların kullandığı bir mızraktır.

Süngü sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce .

Türk dil kurumu süngü ile ilgili gerekli bilgilendirme açıklamasında bulunmuştur. English turkish online dictionary tureng, translate words and terms with different pronunciation options. } süngü;ilkel savaşçıların kullandığı bir mızraktır. Süngü · tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah · mezar başına nişan olarak dikilen sırık. Bayonet süngü pink delmek (süngü ile) cold steel . Bu sayfada süngü nedir süngü ne demek süngü ile ilgili sözler cümleler bulmaca. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah: Süngü ne demek, tdk sözlük . Askerde piyade tüfeği denilen silahin ucuna (namlusuna) takilan kesici ve delici . Süngü (belirtme hâli süngüyü, çoğulu süngüler). Süngü sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce . · isıtma kazanında kömürün karıştırılmasını . Sungu nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da!

· isıtma kazanında kömürün karıştırılmasını . English turkish online dictionary tureng, translate words and terms with different pronunciation options. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah: Bayonet süngü pink delmek (süngü ile) cold steel . Süngü sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce .

Eski türkçe süŋüg sözcüğünden evrilmiştir. Maral Köyü Muhtarı (MBÄ°. On ur Ãœyesi) Hasan ŞİMÅžEK Maral
Maral Köyü Muhtarı (MBİ. On ur Üyesi) Hasan ŞİMŞEK Maral from www.macahelbizimdir.somee.com
Bayonet süngü pink delmek (süngü ile) cold steel . · isıtma kazanında kömürün karıştırılmasını . Türk dil kurumu süngü ile ilgili gerekli bilgilendirme açıklamasında bulunmuştur. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah: Eski türkçe süŋüg sözcüğünden evrilmiştir. } süngü;ilkel savaşçıların kullandığı bir mızraktır. Süngü (belirtme hâli süngüyü, çoğulu süngüler). Bu sayfada süngü nedir süngü ne demek süngü ile ilgili sözler cümleler bulmaca.

Sungu nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da!

· isıtma kazanında kömürün karıştırılmasını . (silahlar) tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah, bayonet, kasatura. Bayonet süngü pink delmek (süngü ile) cold steel . Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah: Türk dil kurumu süngü ile ilgili gerekli bilgilendirme açıklamasında bulunmuştur. Bu sayfada süngü nedir süngü ne demek süngü ile ilgili sözler cümleler bulmaca. Süngü (belirtme hâli süngüyü, çoğulu süngüler). English turkish online dictionary tureng, translate words and terms with different pronunciation options. Süngü sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce . } süngü;ilkel savaşçıların kullandığı bir mızraktır. Süngü ne demek, tdk sözlük . Süngü · tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah · mezar başına nişan olarak dikilen sırık. Süngü kelimesi tarihte bilinen ilk kez süŋüg mızrak orhun yazıtları (735) :

Ne Demek Süngü : Rüyada savaÅŸ görmek savaÅŸmak ve savaÅŸa gitmek ne demek / Süngü ne demek, tdk sözlük .. Kargının bir üst seviyesi de denilebilir.(silah) kasaturanın tüfek ucuna sabitlenmiş hali.silahın . Süngü kelimesi tarihte bilinen ilk kez süŋüg mızrak orhun yazıtları (735) : (silahlar) tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah, bayonet, kasatura. Süngü sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce . Sungu nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da!

Kargının bir üst seviyesi de denilebilir(silah) kasaturanın tüfek ucuna sabitlenmiş halisilahın  ne demek. (silahlar) tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah, bayonet, kasatura.

0 Response to "Ne Demek Süngü : Rüyada savaÅŸ görmek savaÅŸmak ve savaÅŸa gitmek ne demek / Süngü ne demek, tdk sözlük ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel